Welkom bij apotheek Bospoort

Apotheek Bospoort staat  voor klantvriendelijkheid en service. Voor ons team is het belangrijk dat we een echte vertrouwensband met jou als patiënt bouwen, zodat je werkelijk met al je vragen bij ons terecht kan. Wij helpen je verder met onze diepgaande kennis. 

Het Bospoort team is een rasechte dorpsapotheek: wij kennen onze patiënten dan ook écht. Zo kan je rekenen op een volwaardige persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw behoeften.

maandag

09:00 - 18:30

dinsdag

09:00 - 18:30

woensdag

09:00 - 18:30

donderdag

09:00 - 18:30

vrijdag

09:00 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten

Covid Vaccinatie

Apotheek Bospoort biedt nu COVID-19 vaccinaties aan voor iedereen die in aanmerking komt volgens de huidige richtlijnen. 

Gemak: Geen lange wachttijden of verre reizen. Kom gewoon langs bij uw vertrouwde apotheek.

Deskundig advies: Onze gekwalificeerde apothekers staan klaar om al uw vragen over het vaccin te beantwoorden.

Veilige procedure: We volgen strikte hygiënenormen om ervoor te zorgen dat elke vaccinatie veilig wordt toegediend.


Schrijf je in voor Covid vaccinatie

Apotheek Diensten

Bij apotheek Bospoort gaan we verder dan het simpelweg verstrekken van medicatie. Wij vinden het een meerwaarde om dieper in te gaan op het medicatiegebruik, de interacties en om eventuele overbodige/dubbele medicatie te bespreken met arts en patiënt. 

Daarnaast geven wij graag advies / tips & tricks omtrent cosmetica producten. Welke producten passen bij jouw huidtype en laten je stralen. Dit bekijken we samen met jouw!

Zit je met vragen? Kom langs in onze apotheek of contacteer ons online. 


Contacteer ons

Verzorgingsprodcuten

Couleurs de Noir - Make-up voor een natuurlijke look

Deze producten zijn zorgvuldig samengesteld om zowel mild als doeltreffend te zijn. Ze bevatten bioactieve bestanddelen met wetenschappelijk bewezen voordelen, zoals SPF30, niet-comedogene eigenschappen, anti-veroudering en meer.

 Louis Widmer

Dermatologische verzorging voor de bijzonder gevoelige huid, op basis van innovatieve actieve ingrediënten en zachte formules.

Ontdek ons gamma